top of page

Commitment Society is een membership voor bijzonder toegewijde ondernemers, met focus op persoonlijke en zakelijke groei en performance coaching als basis.

Performance Programma's

Commitment Society

Commitment Society is een community van uiterst gedreven ondernemers die kiezen voor persoonlijke en zakelijke groei. Performance coaching is in dit membership de basis voor het creëren van een krachtige, beslissende, verklarende, integere en communicatief sterke Inner Stance. Het doel van deze society is op een actieve manier elkaar helpen met groei en ontwikkeling.

In dit membership ga je wekelijks aan de slag met een 15 minuten inzichtopdracht en komen we elke tweede vrijdag van de maand bij elkaar voor een live sessie.

Leadershift Paintsil

The Big Shift

Tijdens The Big Shift komt een selectief groepje ondernemers wekelijks samen om aan hun persoonlijk en zakelijk fundament te werken. In dit traject van 10 weken leg jij de focus op het maken van reële  targets en creëer je een nieuwe standaard waar vanuit je deze doelen gaat behalen. Daarnaast monitoren we wekelijks wat de vooruitgangen zijn en vanuit welke inner stance er gehandeld moet worden. De kracht zit in de eenheid van de groep en de bereidheid om jouw leerervaringen te delen met de andere ondernemers. Inzicht doet beslissen en succes is een keuze!

High end performing coaching

Leader Shift Traject

Deze één op één coachingsvorm legt de focus op wie jij moet zijn binnen de verschillende domeinen in je leven. Een nieuw beste denken creëren is de basis voor een gewenste toekomst. Met een sit-down van 3 uur aan de start van het traject en één call per week kies je voor maximaal haalbaar resultaat. Door deze persoonlijke en specifieke coachingsvorm ben je instaat je Inner Stance te shiften en resultaat te creëren ongeacht de huidige context waar jij je op dat moment in begeeft. Door één op één te werken worden diep gelegen onwerkbare patronen zichtbaar en kun je deze ook stoppen.

Leader Shift Community.jpg

Leader Shift Community

Meld je aan voor de Performance sessie:

Het Fundament van Leiderschap

Locatie: Bij Floor Wijchen
Vrijdag van 15.00u tot 16.30u

Bedankt voor de inzending!

bottom of page