top of page

Over Lawrence

Als ik mijzelf moet omschrijven met drie woorden dan is dat gedreven, betrouwbaar en integer. 

LeaderShift Lawrence Paintsil

Tijd in het leven is er nooit genoeg. Dus creëer het zelf!

Als partner en vader van drie kinderen geniet ik van de tijd die ik heb te besteden aan mijn gezin. Ik maak het liefst herinneringen door middel van er op uit te gaan en leuke dingen te doen. Tijd is immers iets waar je nooit genoeg van hebt dus is de kwaliteit van de te bestede tijd van essentieel belang voor een krachtig en gelukkig leven. 

Mijn passie in het verleden speelde zich voornamelijk af op het basketbal veld. Zo heb ik mogen spelen voor het eredivisie team Eiffel Towers in Nijmegen en heeft deze passie mij zelfs over de grens naar het buurland Duitsland gebracht. Na een forse blessure aan mijn enkel in 2006 heb ik besloten direct te stoppen met basketbal. Deze beslissing heb ik genomen omdat ik destijds de ambitie had om een eigen sportschool te beginnen.

Inmiddels ben ik eigenaar van twee unieke gym’s in Velp. Ik startte mijn avontuur met €25.000 en heb  beide gym’s eigenhandig ontworpen, opgebouwd en uitgebouwd.

Na 9 jaar staan er twee unieke gym’s in hartje Velp met twee totaal verschillende concepten. Beide concepten worden apart gerund door een bedrijfsleider en geven mij de vrijheid om te focussen op mijn derde passie.

Als coach ben ik inmiddels al 23 jaar actief.

Dit is in eerste instantie ontstaan op het gezondheidsvlak in combinatie met sporten, waar ook veel ondernemers op af kwamen. Door veel te werken met deze ondernemers is op gegeven moment het zakelijke deel de hoofdrol gaan krijgen in mijn coaching trajecten. 

 

Binnen mijn twee gym’s werken wij al geruime tijd met het performance coaching concept dat zorgt voor echte resultaten en transformaties van levens.

Door steeds meer vraag vanuit ondernemers om de focus ook op de bedrijfsvoering te leggen is naast beide gym's Leader Shift High End Performance Coaching ontstaan.   

Ik weet uit eigen ervaring hoe deze wijze van leven impact maakt op jezelf en het leven van de mensen om je heen. Ik kies er dan ook voor om zelf wekelijks gecoacht te worden om zo maximaal van waarde te kunnen zijn voor de cliënten waar ik mee werk.

 

Een coach zonder eigen coach vind ik altijd bijzonder. Als coaching zo goed werkt, waarom worden een hele hoop coaches zelf dan niet gecoached?

LeaderShift Lawrence Paintsil

Resultaat komt voort uit gedrag. Jij bepaald jouw eigen succes!

bottom of page