top of page

Over Lawrence

Als ik mijzelf moet omschrijven met drie woorden dan is dat gedreven, betrouwbaar en integer. 

LeaderShift Lawrence Paintsil

Tijd in het leven is er nooit genoeg.
 
C
reëer het dus in overvloed.

Als partner en vader van vier kinderen geniet ik van de tijd die ik heb te besteden aan mijn gezin. Ik maak het liefst herinneringen door middel van er op uit te gaan en leuke dingen te doen. Tijd is immers iets waar je nooit genoeg van hebt dus is de kwaliteit van de te bestede tijd van essentieel belang voor een krachtig en gelukkig leven. 

Mijn passie in het verleden speelde zich voornamelijk af op het basketbalveld. Zo heb ik mogen spelen voor het eredivisie team Eiffel Towers in Nijmegen en heeft deze passie mij zelfs tot over de grens naar het buurland Duitsland gebracht. Na een forse blessure aan mijn enkel in 2006 heb ik besloten direct te stoppen met basketbal. Deze beslissing heb ik genomen omdat ik destijds de ambitie had om een eigen sportschool te beginnen.

Inmiddels heb ik mijn twee gym’s verkocht om met volledige commitment ondernemers te helpen met winnen in hun persoonlijke, zakelijke en fysieke leven. Deze stap geeft mij de vrijheid om mijn leven te leiden zoals ik voor ogen heb. 

Als coach ben ik inmiddels al 23 jaar actief.

Dit is in eerste instantie ontstaan op het gezondheidsvlak in combinatie met sporten, waar ook veel ondernemers op af kwamen. Door te werken met deze ondernemers is op gegeven moment het zakelijke deel de hoofdrol gaan krijgen in mijn coachingstrajecten. 

 

Binnen mijn twee gym's werkte ik al geruime tijd met performance coaching als leidraad voor het creëren van echte resultaten en transformaties van levens.

Door steeds meer vraag vanuit ondernemers om de focus ook op de bedrijfsvoering te leggen is naast beide gym's LeaderShift High End Performance Coaching ontstaan.   

Ik weet uit eigen ervaring hoe deze wijze van leven impact maakt op jezelf en het leven van de mensen om je heen. Ik kies er dan ook voor om zelf wekelijks gecoacht te worden om zo maximaal van waarde te kunnen zijn voor de cliënten waar ik mee werk.

LeaderShift Lawrence Paintsil

Resultaat komt voort uit wie jij bent.

 Ben succes!

bottom of page