top of page
DE CONVERSATIE LOGO.jpg
Meld je aan voor de performance masterclass 

'DE CONVERSATIE'

Het fundament van krachtige resultaten

25 januari 19.30u - 21.00u 

Bedankt voor je commitment!

High end performing coaching
EAGLE vrij_edited.png
Leadershift Paintsil
Performance Programma's

DE CONVERSATIE

12 thema's 

52 openbarende vragen

Context via socials voor interpretatie

Verdieping en implementatie in de vorm van live sessies

Welkom bij 'DE CONVERSATIE' hét fundament voor het behalen van

krachtige resultaten en een leven vol impact.

 

in 2024 neem ik je wekelijks mee in de conversatie voor het creëren van een krachtig persoonlijk, zakelijk en fysiek leven. Je ontvangt iedere week een vraag met aansluitende context die we tijdens de live sessies verder gaan verdiepen en implementeren.

 

Kennis zorgt namelijk niet voor resultaat, acties en het daadwerkelijk implementeren wel!

Hoe werkt het?

Via de mail ontvang je elke week een vraag/opdracht om inzicht te creëren in jouw leven op persoonlijk, zakelijk en fysiek vlak.

 

Vervolgens krijg je via Instagram en YouTube toegang tot extra context omtrent de vraag/opdracht. 

Gedurende het jaar zijn er live performance sessies waarbij we de opdrachten verder uitdiepen en implementeren. Tijdens deze sessies krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen.

 

Kies jij ervoor om deel te nemen aan één van de lidmaatschappen, dan stel je jezelf in de mogelijkheid om op een snelle en efficiënte manier krachtige resultaten te boeken op persoonlijk, zakelijk en fysiek vlak.

 

Een lidmaatschap duurt een jaar en geeft je de mogelijkheid je te omringen met gelijkgestemden. We komen jaarlijks 11 maal samen voor een live performance sessie van anderhalf uur. Naast de bijeenkomsten heb je maandelijks een private call met mij om jouw resultaten kracht bij te zetten. 

 

'DE CONVERSTAIE' is gecreëerd om ondernemers te helpen met het gesprek dat zij dagelijks met zichzelf en anderen voeren. Als je dit gesprek effectief managed, dan kun je in een rechte lijn van jouw huidige situatie naar gewenste resultaten.

IMG_0802.JPEG
bottom of page