top of page

Waarom je eerst Zelf-leiderschap moet installeren voordat je anderen probeert te leiden.

Updated: Nov 18, 2022

Een echte leider is een voorbeeld. Iemand die laat zien wat kracht is en die anderen laat groeien. Iemand die anderen in actie kan zetten.


Welkom bij deze blog post. Een aantal jaar geleden kwam ik op een punt in mijn leven waarbij ik mijzelf af vroeg of dit het nu is. Is dit het leven wat ik heb opgebouwd en ben ik hier ook daadwerkelijk content mee.


“Je kunt anderen maar zover brengen als dat je zelf bent geweest.”

Iets van een ander verwachten, maar tegelijkertijd weten dat jij zelf niet bereid bent om er een commitment op te maken werkt niet. Je zult jezelf moeten creëren als iemand die bereid is dezelfde uitkomst te creëren als dat je vraagt van een ander.Krachtig zijn doet volgen


In het verleden was ik betrokken op alle vlakken binnen mijn twee gym's. Zo hield ik mij bezig met de administratie, schoonmaken, trainingen, sales en ga zo maar door. Ik was een echte vakman.


De bereidheid te doen wat nodig is heb ik altijd gehad. Wel heb ik moeten kijken of het geen dat ik allemaal deed ook daadwerkelijk relevant was voor de snelheid waarop ik richting mijn punt B bewoog. In mijn geval moest ik afscheid nemen van de €10,- taken en mijzelf richten op de €100,- taken. Dit is inmiddels twee jaar geleden.


Op dit heb ik de omschakeling gemaakt van €100,- taken naar €1000,- taken. De bereidheid om even een stofzuiger te pakken is natuurlijk altijd aanwezig. Doordat die intentie nog steeds in mijn leiderschap bevind heb ik een team die mij daar bij ondersteunt. Zij nemen verantwoordelijkheid voor de €10,- en de €100,- taken zodat ik me kan focussen op de impactvollere zaken binnen de bedrijven.Bedankt voor het lezen van deze Blog. Elke week op zondagochtend schrijf ik een nieuwe post. Tot de volgende!


Krachtige groet Lawrence Paintsil38 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page